Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist voor alle vloeren

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

Laat het renoveren van uw parket in Leuven maar over aan de specialisten van Alken Vloeren. Wij staan voor u klaar als u een nieuwe vloer nodig heeft, maar ook als u graag wilt dat uw oude vloer er weer als nieuw uitziet.

Het renoveren van een parket in Leuven

In uw huis ligt prachtig visgraatparket. U hebt het er speciaal in laten leggen toen u er kwam wonen, en u bent er nog steeds trots op. Het is tijdloos, en het geeft uw woonkamer een luxe uitstraling. Toch begint de vloer na al die jaren wat te verslijten. Voor geen goud zou u een nieuwe vloer willen. Alken Vloeren helpt u daarom graag met het renoveren van uw parket in Leuven.

  • Hoewel u de renovatie zelf kunt uitvoeren, raden wij u aan dit over te laten aan onze gespecialiseerde medewerkers;
  • Bij de renovatie van het parket hebben zij de beschikking over professioneel gereedschap dat Alken Vloeren beschikbaar stelt, waardoor de klus voor hen wat minder zwaar is;
  • In slechts twee dagen zorgen zij ervoor dat uw vloer weer als nieuw is.

 

Lagere kosten

Bovendien liggen de kosten van een renovatie lager dan wanneer u een geheel nieuwe vloer zou moeten laten leggen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van parket in Leuven? Bel ons dan gerust: +32 (0)11 58 39 63. Daarnaast kunt u ook direct een offerte opvragen. Bent u benieuwd naar onze vloeren? Kom dan langs in de showroom.

 

Relevante links:

Contacteer ons gauw voor een vrijblijvende offerte, of kom meteen langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This