Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist voor alle vloeren

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

U kunt voor plak vinyl vloeren terecht bij Alken Vloeren. Wij hebben allerlei soorten vloeren voor u paraat. Van parket tot vinyl. Ook kunt u de vloeren door onze vakmannen laten leggen.

Kiezen voor plak vinyl vloeren

Uw afdeling op kantoor wordt voorzien van een nieuwe vloer. Van uw collega’s hebt u gehoord dat dit een van de plak vinyl vloeren van Alken Vloeren is. Deze vloeren hebben verschillende voordelen:

  • Ze zijn geluiddempend, zodat u niet verstoord van uw computerscherm op hoeft te kijken als de collega die tegenover u zit weer eens op staat om koffie te halen;
  • Ze zijn eenvoudig te reinigen, wat prettig is voor de schoonmakers van het pand. Zij zullen nu wat minder tijd hoeven besteden aan het reinigen van de vloer;
  • Ze zijn comfortabel en slijtvast, waardoor de vloer jaren mee kan.

 

Professionele doeleinden

De plak vinyl vloeren worden vaker toegepast bij professionele doeleinden. Het is van belang dat de vloer van te voren geëgaliseerd wordt, omdat er een perfecte vlakke ondergrond nodig is om de vinyl stroken op de lijmen. Wilt u graag weten uit welke vloeren u kunt kiezen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Als u al weet welke vloer het wordt, kunt u via ons gemakkelijk een offerte aanvragen. Hebt u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer +32 (0)11 58 39 63.

Relevante links:

 

Contacteer ons gauw voor een vrijblijvende offerte, of kom meteen langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This