Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist voor alle vloeren

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

Bij Alken Vloeren kunt u parket laten leggen door een echte vakman. Wij bieden u een ruim aanbod massief eiken parketvloeren en lamelparket tegen een scherpe prijs.

Parket laten leggen door de vakmensen van Alken Vloeren

Vanuit onze showroom in Alken kunnen wij u meer dan honderd verschillende vloeren tonen, zoals massief parket en lamelparket. Wij hebben bovendien onze eigen oliestraat en kunnen dan ook alle soorten parket behandelen in de door u gewenste kleur. Ziet u het niet zo zitten om de vloer zelf te leggen? Dan kunt u het gekozen parket laten leggen door één van onze vakmannen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is! Ook verkopen wij producten voor het renoveren en onderhouden van uw parketvloer.

Kom langs bij onze showroom of neem contact op

Wilt u parket laten leggen door een vakman van Alken Vloeren? Kom dan eens langs in onze showroom en neem een kijkje bij onze parketvloeren. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken per e-mail en op telefoonnummer +32 (0)11 – 58 39 63. Graag tot ziens!

 

Relevante links:

Contacteer ons gauw voor een vrijblijvende offerte, of kom meteen langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This