Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Alken Vloeren bvba

Parket en lamelparket voor u op maat gemaakt!

Specialist voor alle vloeren

l

Parket op maat

N

Vakmanschap

Alken Vloeren is de trotse leverancier van Dreamclick, de oplossing voor vloeren in een commerciële omgeving.

Kiezen voor Dreamclick

Met de DreamClick Pro wordt er hoge duurzaamheid gecombineerd met diverse designmogelijkheden. U kunt ze toepassen in winkels en hotelkamers, maar ook uw eigen woonkamer mag u natuurlijk voorzien van Dreamclick.

  • U kunt DreamClick eenvoudig installeren door het unieke identieke klikprofiel op de 4 zijden. Door dit 360 graden kliksysteem, klikken de planken gemakkelijk samen aan elke kant;
  • Dankzij dit identieke klikprofiel is de vloer een stuk sneller te plaatsen dan vloeren met een traditioneel kliksysteem. U hoeft namelijk niet meer terug ter lopen naar de nadere kant van de kamer op een nieuwe rij te leggen. U kunt de volgende rij starten, waar u de voorgaande beëindigd heeft.
  • De bovenste laag van polyurethaan is slag- en slijtvast. Dit houdt in dat het de vorm behoudt en waterbestendig is. Dit maakt de vloer bovendien geschikt voor badkamers, keuken en toiletten.

Geluiddempend

En dankzij een onderlaag van PVC is de vloer duurzaam en geluiddempend. Dit zorgt ervoor dat geluiden onderdrukt worden. Bent u benieuwd naar ons assortiment van Dreamclick? Kom dan langs in onze showroom, waar onze medewerkers u graag te woord staan. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Hebt u nog vragen? Dan kunt u ons even bellen: +32 (0)11 58 39 63.

Relevante links:

Contacteer ons gauw voor een vrijblijvende offerte, of kom meteen langs in onze showroom.

 

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This